We help the world growing since 1998

Fa'atusatusaga tauaso e le o se filifiliga, ma e tatau ona e fa'alogo lelei i mea nei pe a fa'atau fa'atau fa'amau!

O le faaiuga o le vaiaso talu ai, o se vitio o se rosette o le maualaloloka mamasa taia.I le vitio, e mafai ona e vaʻaia o se tagata faigaluega o loʻo sasaina le tisiketi i se paipa uʻamea.Ina ua na'o le lua tu'itu'i, na manino lava ua gau le tisiketi.I le avea ai o se vaega autu o le fatafa'ailoga fa'amama-ituaiga, o le tisiki ringlock o se vaega taua lea e fa'afeso'ota'i ai le leger ma le paipa tu'usa'o ma fausia ai se malosi mautu e tolu.O le taimi lava e le atoatoa ai le tulaga lelei o le tisiketi, o le fausiaina o le fatamanu atoa e matua mafai lava.Fa'atupu se fa'alavelave fa'afuase'i mo le saogalemu.O le mea lea, o le faʻaalia o lenei vitio ua mafua ai le toʻatele o tagata faʻatau e amata suʻesuʻe ma gauai atu i le tulaga lelei faʻafitauli ofatafa'ailoga mama.

22

33

E ui lava na faʻamamafaina i le tele o taimi e faapea "e le manaʻomia le faʻatusatusaina o tau tauaso", ma o mataupu lelei e tatau ona faʻamoemoeina e uiga i faʻatauga, ae i le faiga o le faʻatauga moni, o le toʻatele o tagata faʻatau o le a faʻaauau ona faʻatusatusa tau o tagata gaosi oloa tetele, lea foi. mafua ai le lisi o lo'o iai nei.Ringlock scaffolding o se mafuaaga taua mo le vevesi maketi, tulaga le tutusa, ma le lelei le lelei.E le gata ina a'afia ai le fa'atonuga fa'atauva'a fa'atauva'a masani, ae matua a'afia ai fo'i le soifua maloloina lelei o le alamanuia.

E lua mea taua e a'afia ai le tulaga lelei o fa'amaufa'ailoga mama

 

1. Mea o vaega faufale

1. Uamea

 

Ona o le faʻamaoni o le maketi ma le faʻasalalauga faʻasolosolo o pepa faʻavae pisinisi, aemaise lava le "Tulafono Faʻatekinisi mo le Saogalemu o Ringlock Type Steel Pipe Supports for Construction" JGJ231-2010, o tulafono faʻapitoa i luga o mea o le faʻailoga ituaiga tisiki o loʻo i ai nei. i luga o le maketi.O mea fa'amea fa'amea fa'alava fa'amama fa'amau e tele lava Q355B, Q235B uamea fa'apipi'i maualalo-carbon.

 

2. Tu'u

 

O fa'amea o fata fa'amea e aofia ai ulu leger, ulu fa'amau fa'ata'oto, ma nati U-bolt.Muamua, fa'atusatusa foliga e va'ai pe i ai ni pa'u, ta'e, ma isi mea i totonu.Lona lua, vaʻavaʻai i le fua faatatau o le mamafa o le voluma tutusa, o lona uiga, e mafai ona le tuusao Vaʻai i le mamafa o le oloa, ma o le tikeri o le compactness ei ai se aafiaga patino i le faigata ma le malosi.

3. Faailoga vaega

 

O le ipu u'amea o le tisiketi fa'ailoga o le puna autu lea mo le fa'atonutonuina o le lelei o le fatafa'ailoga fa'apipi'i.I le faʻaopoopoga i faʻataʻitaʻiga e ala i faʻataʻitaʻiga faʻainisinia, e mafai foi ona e siakiina le lipoti o asiasiga o le fata ma vaʻai i faʻamatalaga patino e fuafua ai le lelei o vaega faʻailoga.

 

2. Tulaga lelei

O le mea moni, o le tele o tagata faʻatau e le faʻapitoa i le gaosiga lelei ofatafa'ailoga mama, ma manatu o le a lava le umi e agavaa ai le meafaitino, e agavaa, ae o le mea moni, o le lelei o le gaosiga o loʻo i ai pea se faatosinaga tele i le tulaga lelei o le faʻamaufaʻailoga.E mafai ona e vaʻai i se faʻataʻitaʻiga:

 

E mafai ona iloa e ese le maualuga o le pine mama i le ata o loʻo i luga.O le tasi atonu e mafua mai i le faʻafitauli o le faʻatulagaina o le auala ma le faʻasologa, ma o le isi atonu o le faʻafitauli o le tele o le gaosiga ma le lelei o mea faʻaoga.

 

O le isi feso'ota'iga autu i le fa'atinoina o le fa'atonuga lelei o le su'esu'ega lelei.Afai e leai se suʻesuʻega lelei atoatoa aʻo leʻi alu ese mai le fale gaosimea, e mautinoa lava e taʻitaʻia ai oloa e le faʻamaonia e ulufale atu i le maketi.

 

E fa'afefea la ona filifili sa'o e le to'atele o tagata fa'atau le fatafa'a loka mama maualuga?I le filifiliga tonu, e mafai ona e amata i faʻamatalaga nei e tolu:

1

1. Uila

 

O tisiketi ma isi mea fa'aoga o le fatafa'ailoga mama o lo'o fa'apipi'iina i luga o le fa'alava fa'avaa.A fa'atauina le fa'amanu mama, e tatau ona e filifilia se oloa fa'atasi ai ma se fa'ailoga atoatoa.

 

2. mea uamea paipa

 

I le faʻaopoopoga i le faʻamasinoina pe o le uʻamea paipa uʻamea o le fatafaʻailoga mama o le Q355B poʻo le Q235B, e tatau foʻi ona faʻalogo pe o le paipa faʻapipiʻi o loʻo i ai se mea o loʻo punou ma pe o iai ni pa i luga o le gau mai foliga, ma ia mautinoa e filifili. oloa e aunoa ma ni faaletonu manino.

 

Tolu, mafiafia paipa

 

Pe a filifilia, e mafai ona e faʻaogaina se vernier caliper e fua ai le mafiafia o le puipui o le faʻalava fafie ma tisiketi, ma isi, e siaki pe fetaui le oloa ma tulaga masani.

 

I le faʻaopoopoga i lenei taimi, e matua manaʻomia foi le filifilia o se gaosiga faʻamaonia.Pe a faʻatau, o le toʻatele o tagata faʻatau e mafai ona talosaga e vaʻai i laisene pisinisi, lipoti o asiasiga o oloa, tusi faamaonia o le gaosiga o le saogalemu, ma isi.I le taimi lava e tasi, e tatau i tagata gaosi oloa uma ona pulea lelei le gaosiga o le gaosiga, faʻatonuina le faagasologa atoa mai le filifilia o meafaitino i le asiasiga lelei ma le tuʻuina atu, ia faʻamautinoa le lelei o le oloa o le faʻamaufaʻailoga ma tausia lelei le tauleleia maketi.


Taimi meli: Apr-02-2021