We help the world growing since 1998

E fa'afefea ona fau le fatafata mama?O se oloa lauiloa i Initonesia, Filipaina, Taialani, Vietnam, Cambodia, Aikupito, Saudia arabia

O lefatafa'ailoga mamaose ituaiga fou o fatafata faiga.O lefatafa'ailoga mamae ta'ua fo'i fa'ailoga loka loka, rosettefatafa'ailoga mamama layher scaffolding, ma isi. Ua faʻaaogaina lautele i galuega faufale e pei o alalaupapa, tunnels, falegaosimea, ma isi, ma e mafai foi ona faʻaaogaina e fai ma moli moli, tulaga faʻavae, ma isi i luga o le tulaga o se konaseti.

Auala e fausia aifatafa'ailoga mama

Le auala fau o lefatafa'ailoga mamae faigofie ma faigofie.O le mafuaaga foi lea o le faʻaaogaina lautele i fale faufale ma isi galuega.Pe a faʻapipiʻi le faʻailoga mama, e te manaʻomia naʻo le faʻaogaina o le fesoʻotaʻiga faʻalava i le tulaga o le ipu rosette, ona faʻapipiʻi lea o le pine i totonu o le pusa ipu rosette i le lima Pasi i le pito i lalo o le sooga, ona taia lea o le pito i luga o le pusa. fa'apipi'i i le samala e fa'apipi'i lelei ai le fa'alava i luga o le so'oga fa'alava ma le fa'agaau sa'o.

ringlock scaffolding

E tele mana'oga e fa'alogo i ai pe a fa'apipi'ifatafa'ailoga mama:

1. Aʻo leʻi faʻapipiʻiina, siaki muamua pe o lelei ma saunia mea faʻaoga e manaʻomia ona faʻapipiʻi.

2. A maeʻa ona saunia mea faʻapipiʻi scaffolding rosette-ringlock, e naʻo lou manaʻomia e faʻaoga le fesoʻotaʻiga tusi faʻataʻitaʻi i le tulaga o le ipu rosette i le taimi o le faʻapipiʻiina, ona faʻapipiʻi lea o le pine i totonu o le pu o le ipu rosette i le lima ma pasia le pito i lalo o le sooga.

3. Sosoo ai, ta le pito i luga o le palaka i se samala e fa'apipi'i lelei ai le fa'alava i luga o le so'oga fa'ata'atia ma le fa'agaau sa'o.

4. A faʻapipiʻi le faʻavae, lulu le fatafaitau ile vai e vaʻai ai pe mautu.

O loʻo i luga o le malamalama talafeagai mo oe e uiga i le fausiaina ma faʻapipiʻi lefatafa'ailoga mama.Ou te faʻamoemoe o le a fesoasoani ia te oe e malamalama ma faʻaaoga lefatafa'ailoga mama.


Taimi meli: Apr-20-2021